PK Pohjakulma Oy

Pakkaustuotteiden maahantuontia

PK Pohjakulma Oy

PK Pohjakulma Oy on pakkausmateriaalien maahantuoja ja myyjä. Yli 20 vuoden kokemuksella palvelemme kattavasti elintarviketeollisuuden yrityksiä, tukku- ja vähittäiskauppoja. Toimintamme perustana on hyvä yhteistyö niin asiakkaiden kuin toimittajien kanssa. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti ja mielellään osallistumme tarvekartoitukseen ja autamme tuotteiden valinnassa. Tuotetarjontaa kehittämme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Laajan tuotevalikoiman lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota tietyille tuotteille painatus tai etiketöinti. Painomenetelmä riippuu tuotteesta, neuvomme mielellään erilaisten painatusten ja etiketöintien suunnittelussa. Patentoidun Safe-T-Fresh sarjan tuotteille on mahdollista hankkia automaatiopakkauslinja meidän kautta.

Panostamme toimittajien valintaan sekä yhteistyöhön, mikä mahdollistaa meille laadukkaat tuotteet, kattavan tuotevalikoiman ja erinomaisen toimitusvarmuuden. Toimittajamme keskittyvät jatkuvaan materiaali- ja tuotekehitykseen, jonka painopisteenä on ympäristöystävällisyys. Esimerkiksi valmistuksessa käytetyn muovin kokonaismäärää on vähennetty, samalla kun kierrätetyn PET muovin osuutta on kasvatettu.

greiner, sirap group, baltvita

Olemme Greiner Packaging:n, Inlinen ja Baltvitan Suomen edustaja.